website -
HHYFI - Lectoraat Haagse Hogeschool

HHYFI - Lectoraat Haagse Hogeschool

HHYFI, het Haagse Hybride Financiering Initiatief is er voor de ondernemende student. Dit door lectoraat FINE van de Haagse Hogeschool ge?nitieerde initiatief is zeer bijzonder, omdat hhyfi ondernemende studenten aan de Haagse Hogeschool kunnen en willen helpen. Het team kan helpen met leningen, begeleiding of advies.

Link:

www.hhyfi.com

Makelaarsfotografen

Makelaarsfotografen

Makelaars fotografie                                                    

 

Onderzoek leert dat de presentatie van uw woning doorslaggevend is om potenti?le kopers te verleiden tot een bezichtiging. Niet alleen zorgen sprekende, aantrekkelijke foto?s voor een optimale weergave van uw woning. Ook zorgt een professionele presentatie er voor dat uw woning boven aan in de zoekresultaten staat.

 

Blackgate

Blackgate

Dynamische telecomorganisatie

BlackGATE is een dynamische en innovatieve Telecom organisatie gespecialiseerd in het leveren en beheren van VoIP telefonie.

 

Link:

http://www.blackgate.nl/

v.d. Nobelen

v.d. Nobelen

Webwinkel in zand en grind                                

vd Nobelen / Zandensplit.nl is een webwinkel die (zoals het domeinnaam al suggereert), handelt in zand, grind en split.

All 4 You

All 4 You

All4you verzorgt interieurprojecten op hoog niveau. Wij ontwierpen het uiterlijk en bouwden de website. Ook was de wens om artikelen op de website te kunnen weergeven in categori?n, dus is de website uitgerust met uitgebreid product-, categorie- en artikelgroepbeheer. Als beheersysteem is zoals gewoonlijk "Drupal" gebruikt.

 

Link:

http://www.all4you-projects.nl

NP Beauty

NP Beauty

Beautysalon in zoetermeer

 

Link:

http://www.npbeautysalon.nl/

Eglise de la Haye

Eglise de la Haye

Social-media website voor de kerk

De website van Eglise de la Haye in Den Haag is door Bluesphere met plezier gebouwd. Deze website is nauw verbonden aan de Nederlandse en Franstalige facebookpagina's van Eglise de la Haye en zorgt volledig automatisch dat de nieuwste foto's, teksten en video's vanaf de facebookpagina's te zien zijn op de website. Op de homepage wordt een overzicht getoond van de nieuwste inhoud en op de vervolgpagina's kunt u terecht voor een uitgebreid beeld van de kerk en haar pastoor en geschiedenis.

Link:

Vrapit

Vrapit

Inpakservice voor digitale cadeau's

Abonneren op RSS - website